Gelaatsverzorging

Het échte winterweer zit er aan te komen, het perfecte moment dus om je huid de ultieme bescherming te geven die ze nodig heeft. Een gelaatsverzorging is de leukste manier om je huid een boost te geven en van top tot teen te ontspannen.

1. Een propere start
De schoonheidsbehandeling bevat een exfoliërende stap. Daarbij wordt je huid diep gereinigd en worden alle make-uprestjes en dode huidcellen verwijderd. Resultaat: een zachtere, egalere huid en mogelijke fijne lijntjes worden minder zichtbaar.

2. Behandeling en tips op maat
Ik zie je huid in haar pure toestand, zonder make-up. Ik behandel je huid voor minstens een half uur en krijgt zo een duidelijk beeld van haar toestand. Je krijgt aangepast advies en komt te weten wat je huid nodig heeft om in topvorm te zijn.

3. Bye bye zware puntjes
Ik heb de tools om verstopte poriën vrij te maken en zwarte puntjes te verwijderen. Beter dan er thuis zelf aan te prutsen is om vaker je gelaat professioneel te laten reinigen en verzorgen.

4. Check-up
Omdat je niet voortdurend bij de dermatoloog kan langsgaan is het nooit een slecht idee om tussendoor door iemand anders je huid te laten controleren. Ook al is een gelaatsverzorging geen lichaamsmassage, ik kan verdachte vlekjes ontdekken op plaatsen die je zelf niet zou zien, bijvoorbeeld in je hals, rond je oren of in je haarlijn.

5. Hydratatieboost
Zeker tijdens de winter kan je huid extra hydratatie gebruiken. Of je nu een vette of een droge huid hebt, koud en guur weer heeft een grote invloed op de natuurlijke vochtbalans van je huid. Tijdens een gelaatsverzorging worden hydraterende producten gebruikt en wordt je huid intensief gevoed.

6. Go with the glow
Naarmate je ouder wordt vertraagt je bloedcirculatie, dat resulteert in een doffere huid en fijne lijntjes. Een gezichtsmassage bevordert de bloedsomloop en dat zorgt voor een soepelere huid en een gezonde glow.

7. Relaxen van kop tot teen
Niet alleen je huid heeft baat bij een massage waarvan je ontstresst. Een gelaatsverzorging werkt ontspannend voor je lichaam en geest en laadt je batterijen weer even op.