Chemical free home

~ Family makes the house a home ~


Thieves handzeep

Deze handzeep, ideaal voor in keuken en de wc is speciaal ontworpen om je handen heel goed te reinigen en te zuiveren zonder uit te laten drogen.

Thieves tandpasta

Deze tandpasta gemaakt van de beste natuurlijke producten is speciaal ontworpen om je tanden en tandvlees gezond te houden.


Thieves poetsproduct

Dit poetsproduct is ideaal om je vloeren, wc, glas, ... mee schoon te krijgen. Het ontsmet en reinigt zeer grondig. Bestaat uitsluitend uit natuurlijke producten. Zo bescherm je jou gezien en viervoeters van de chemische stoffen.

Lavendel handzeep

Een handzeep met de krachtige elementen van lavendel. Het reinigt, verzorgt en voed je handen.

Thieves Tandfloss

De tandfloss om je gebit tot het uiterste proper te krijgen met de kracht van Thieves

Thieves spray

De ontsmettende en reinigende kracht nu in een klein sprayflesje. Ideaal voor onderweg.

Thieves waterloze handreiniger

Thieves® waterloze handreiniger is een natuurlijke handreiniger om de handen te reinigen en te verfrissen. Het kan door volwassenen en kinderen worden gebruikt om de handen schoon te houden voor een goede hygiëne zonder water. Dermatologisch getest.

Thieves mondwater

Thieves mondwater bevat een speciale formule etherische oliën die u een ongelofelijke frisse adem geven. De unieke liposoomtechnologie (met lecithine uit soja) bindt de etherische oliën aan het slijmvlies in de mond voor langdurig effect op tanden en tandvlees.

Thieves wasmiddel

Thieves Laundry Soap heeft een plantaardige formule en wast uw kleren zacht en natuurlijk. Ze worden werkelijk proper zonder enig chemisch of synthetisch residu. Natuurlijke enzymen en krachtige etherische oliën versterken de formule, waardoor uw kleding schoon en fris wordt met een lichte citrusgeur.

Thieves Laundry Soap kan worden gebruikt in alle wasmachines, waaronder high-efficiency wasmachines en de sterk geconcentreerde formule (6X) geeft u met 946 ml 21 wasbeurten.

Thieves afwasmiddel

Gemaakt met natuurlijke ingrediënten, maakt Thieves afwasmiddel uw vaat effectief schoon zonder kleurstoffen of synthetische ingrediënten. Pure etherische oliën van Young Living - Thieves, Jade Lemon en Bergamot - werken samen met andere plantaardige ingrediënten om uw vaat sprankelend schoon te maken